eSafety Label Güvenli internet Etiketimiz

Bağcılar Atatürk ilkokulu olarak "eSafety Label" e-Güvenlik Etiketini Aldık

Bağcılar Atatürk İlkokulu olarak  yürüttüğümüz eGüvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet'in değerlendirme kriterleri doğrultusunda, güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety "Elektronik Güvenlik" BRONZ etiketi aldık.

23.01.2023 177

23-01-2023

Bağcılar Atatürk ilkokulu olarak "eSafety Label" e-Güvenlik Etiketini Aldık

Uluslararası geçerli olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.

Siber Güvenlik konusunun okul politikasının bir parçası haline getirmeyi hedefleyen kapsamlı bir eylem planı içeren "Elektronik Güvenlik" etiketi 2024 Temmuz ayına kadar geçerlidir.

23-01-202323-01-2023